Transport persoane Bacau Chemnitz la adresa

Alex Euro Tour va ofera  servicii de Transport persoane Bacau Chemnitz la adresa si retur  in fiecare zi

Transport persoane Bacau  Chemnitz  la ADRESA.

Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Petrosani Germania transport persoane

Plecari Bacau Chemnitz si  zilnic la adresa!

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Bacau (Romania) spre Chemnitz (Germania)se fac zilnic Pretul biletului pentru transport persoane Bacau Chemnitz si Chemnitz Bacau poate diferi in functie de numarul de persoane si de perioada calatoriei

Puteti achizitiona bilete de calatorie la la cele mai mici preturi.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport  si  copii intre 2 si 10 ani Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de  catre autoritatile competente.

transport persoane Bacau Chemnitz

Doriti sa calatoriti in interes de serviciu sau doar sa vizitati Germania ? AlexEuroTour va asigura transport persoane cu autocarul 

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674    0762-280-240

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.