Transport persoane Bacau Dresden la adresa

Transport persoane Bacau Dresden si retur 

0756-833-674     0762-280-240

 

Transport persoane Bacau Dresden – Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Puteti beneficia si de o masa calda pe traseu si cafea incluse in pretul biletului. Dorim sa oferim clientilor nostri o experienta incantatoare, sigura si confortabila

Plecare parcare autogara

Ora plecare10:30

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere,.

Curse autocar / microbuz  –  in fiecare zi tur-retur la adresa!

Curse rapide Bacau  LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Bacau Dresden
Transport persoane Bacau Dresden

Preturi promotionale!!!

Compania noastra va ofera transport persoane direct la adresa cu autocare si microbuze MODERNE. Dorim sa transformam orice drum intr-o experienta placuta dedicata transportului de persoane la adresa pentru cetatenii romani.

Cursele oferite de firma de transport persoane , se realizeaza zilnic cu microbuze si autocare moderne si confortabile. Veti fi insotiti intotdeauna de soferi profesionisti si experimentati care garanteaza transportul clientilor in conditii optime.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

rezervari

Puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Bacau Dresden

Orasul Dresden apartine stat Sachsen, judet Dresden si districtul Dresden.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

sau pe www.alexeurotour.ro