Transport persoane Bacau Dusseldorf si retur

Transport persoane Bacau Dusseldorf si retur

0756-833-674

0762-280-240

Transport persoane Bacau Dusseldorf – Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie. NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastiulor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Bacau Dusseldorf
Transport persoane Bacau Dusseldorf

Curse autocar / microbuz Bacau Dusseldorf –

Transportul se face in fiecare zi tur-retur la adresa!

PARCARE AUTOGARA

Ora plecare07:00

Düsseldorf este capitala și unul din cele cinci mari orașe ale landului Renania de Nord – Westfalia. este situat în regiunea Niederrhein 

 

Contactati-ne pentru transport cu autocarul

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674    0762-280-240

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Transport persoane Bacau Dusseldorf

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Bacau Dusseldorf cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur, 3.

Transport persoane Bacau Dusseldorf
Transport persoane Bacau Dusseldorf

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Dusseldorf

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Telefon Rezervari

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240