Transport persoane Bacau Hamburg,Germania

Transport persoane Bacau Hamburg si Hamburg Bacau

0756-833-674       0762-280-240

Transport persoane Bacau Hamburg – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastiulor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Transport persoane Bacau Hamburg
Transport persoane Bacau Hamburg

Curse autocar / microbuz Bacau Hamburg–

Transportul se face in fiecare zi tur-retur la adresa!

Curse rapide  direct LA DESTINATIE!!!

Hamburg este numele unuia din cele 16 landuri federale ale Germaniei. Ca teritoriu este identic cu orașul, mai precis cu orașul-stat numit oficial „Orașul liber și hanseatic Hamburg”

Economisesti timp si bani

Acum ai posibilitatea sa iti achizitionezi biletul simplu, ieftin si rapid.
In doar 4 minute ai biletul in mana, fara sa fie nevoie sa te deplasezi pana la agentie.Oferim Transport persoane  asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecare.

Beneficiezi  de confort si siguranta

Iti punem la dispozitie o flota de de autocare si  microbuze clasate la 3 si 4 stele, majoritatea fiind dotate cu scaune confortabile, prize si wifi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Bacau Hamburg cu plecare  in fiecare zi ,Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Bacau Hamburg 

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA

Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

si pe www.alexeurotour.ro