Bacau Hannover transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Bacau Hannover la adresa Germania

0756833674 – 0762280240

AlexEuroTour ofera servicii de transport persoane Bacau Hannover in fiecare zi la adresa.

Cand te  pregatesti pentru o destinatie de vacanta, o calatorie in vizita la prieteni sau mergi la locul tau de munca, oriunde in Europa  sau daca ai nevoie de o firma de transport persoane din Bacau in Hannover, poti apela la noi deoarece am introdus serviciul special de calatorie in regim la adresa si ce poate fi mai relaxant decat sa fii preluat din fata casei tale si dus pana la destinatie.

Transport persoane Bacau Hannover

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Bacau (Romania) spre Hannover(Germania)zilnic la adresa.Alaturi de noi puteti parcurge intr-un timp scurt o calatorie placuta in conditii civilizate direct la destinatia dvs. din GERMANIA. Realizam un traseu variat cu opriri in cele mai cunoscute orase si nu numai

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,.

Transport persoane Bacau Hannover

 Curse microbuz Bacau Hannover

Destinatia ta este si destinatia noastra, asadar te vom transporta pana la destinatie. Suntem mereu punctuali si tratam fiecare client cu prioritate.

Curse rapide,LA ADRESA in Hannover-Germania zilnic cu Alex Euro Tour!

Bilete de autocar Bacau Hannover

Calatoriti cu Alex Eurotour din majoritatea judetelor ( oraselor ) Romaniei :

Braila,Galati,Tecuci,Constanta,Slobozia,Giurgiu,Vaslui,Barlad,Husi,Bacau,Comanesti,Onesti,Moinesti,Onesti,Bucuresti,Ploiesti,Campina,Buzau,RamnicuSarat,Brasov,Deva,Hunedoara,AlbaIulia,Sebes,Sibiu,Focsani,Marasesti,Adjud,PiatraNeamt,TarguNeamt,Roman,Botosani,Dorohoi,Iasi,Pascani,Harlau,Falticeni,Radauti,GuraHumorului,Suceava,Cluj,Oradea,Huedin,Turda,Oradea,Alesd,Targu Mures,Reghin,Ludus,Iernut,Toplita,Borsec,etc

DISPECERAT REZERVĂRI

Pentru detalii și prețul călătoriei, va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, în funcție de trafic,  dat fiind faptul ca transportul se efectueaza pana la adresa solicitata.

Bilete de microbuz Bacau Hannover

Hannover (în germană Hannover) este un oraș, capitala landului Saxonia Inferioară (Niedersachsen) din Germania.

A nu se confunda cu Regiunea Hanovra (Region Hannover), care are o întindere mai mare și include orașul Hanovra.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la oricare din numerele noastre de telefon

0756833674 – 0762280240

si pe www.alexeurotour.ro

Important

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.