Transport persoane Bacau Kaiserslautern

Transport persoane Bacau Kaiserslautern  la adresa.

0756833674 – 0762280240

Transport persoane Bacau Kaiserslautern – puteti rezerva un bilet de calatorie pentru curse cu autocarul sau microbuzul, pana la adresa dorita doar apeland dispeceratul de rezervari unde veti primi toate detaliile calatoriei.

In ziua anterioara plecarii, dispecerii nostri vor suna toti pasagerii care urmeaza sa fie imbarcati in ziua urmatoare si vor reveni si cu alte precizari

Cursa 1-Plecare luni, joi, sambata, la ora 10:30

De la Parcare Lidl Autogara

Transport persoane Bacau Kaiserslautern
Transport persoane Bacau Kaiserslautern

Curse autocar / microbuz  –  in fiecare zi tur-retur la adresa!

Curse rapide Bacau Kaiserslautern   LA DESTINATIE!

Curse rapide Bacau Berlin direct LA DESTINATIE!!!

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

Abrud Germania transport persoane
0756-833-674

Tarife si destinatii

Pentru a va asigura ca pretul afisat este cel corect, va rugam sa verificati pretul actualizat la numerele afisate.

Bilete de autocar  Germania Berlin

Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour companii cu care colaboram.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând dispeceratul de rezervari, unde veți primi toate detaliile călătoriei. Avem curse regulate spre cele mai importante orașe din Germania, direct la adresă, pentru ca tu să ajungi mereu în siguranță! Călătorește alături de noi din România spre Germania.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

 Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Bacau Kaiserslautern

Kaiserslautern este un oraș în landul Renania-Palatinat, Germania. Kaiserlautern are, administrativ, statut de district urban, este deci un oraș-district (în germană kreisfreie Stadt).

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Transport la adresa

In pretul calatoriei aveti inclus un bagaj de pana la 50 kg , o masa calda si o cafea.Pret 120 euro.

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

 Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756833674 – 0762280240