Transport persoane Bacau Kassel la adresa

Transport persoane Bacau Kassel  la adresa

0756-833-674       0762-280-240

Transport persoane Bacau Kassel – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Bacau Kassel – Transportul se face in fiecare zi tur-retur la adresa!

Transport persoane Bacau Kassel
Transport persoane Bacau Wiesbaden

Curse rapide direct LA DESTINATIE!!!

Halle (Saale), care se citește Halle an der Saale, este numele oficial al orașului Halle din landul Saxonia-Anhalt (Sachsen-Anhalt), Germania. Are statut de district urban, deci este un oraș-district (germană: kreisfreie Stadt, oraș ce nu ține de vreun district rural). Este port pe râul Saale. Populația sa este de 321.000 locuitori. Este centru industrial (metalurgie, mecanică, chimie). Vechi oraș hanseatic (secolele XII-XV), cu numeroase edificii religioase de la sfârșitul Evului Mediu. Universitate (1694).

Avantaje calator

Curse zilnice si saptamanale

Curse speciale pentru nevoia clientului

Dispecerat disponibil NON STOP

De la / pana la domiciliu

Soferi experimentati

Conditii de calatorie excelente

Pentru rezervarile tur+retur acordam 10% reducere

Oferim o masa gartuita in Ungaria

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Bacau Kassel cu plecare  in fiecare zi ,

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Bacau Kassel

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Plecari din Alesd catre Germania cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Alesd Germania, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0762280240 0756833674

 

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Telefon Rezervari

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240