Transport persoane Bacau Landshut

Transport persoane Bacau Landshut si retur

0756-833-674        0762-280-240

Transport persoane Bacau Landshut – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor

comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz  – Transportul se face in fiecare zi !

Curse rapide Landshut direct LA DESTINATIE!!!

transport persoane Bacau Landshut
transport persoane Bacau Landshut

Preturi promotionale!!! Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane   sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Bacau Landshut

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Pentru orice relatii si rezervari privind transportul de persoane Bacau Landshut va rugam sa ne contactati la oricare din nr de telefon:

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240