Transport persoane Bacau Munster

 Transport persoane Bacau Munster cu autocar si microbuz la ADRESA

0756833674 – 0762280240

AlexEuroTour ofera servicii de transport persoane Bacau Munster la adresa.

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii. Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Transport persoane Bacau Munster

Münster ) este un oraș în nordul landului Renania de Nord – Westfalia din Germania. Are 280.000 de locuitori. . Orașul a suferit mult de pe urma bombardamentelor aviației engleze și a celei americane din anii 1944-1945 (91 % din orașul vechi a fost distrus).

Transport persoane Bacau Munster si Munster Bacau

0756833674 – 0762280240

  Plecarile cu autocarul si microbuzul din Bacau (Romania) spre Munster (Germania)zilnic la adresa.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674    0762-280-240
Transport persoane Bacau Munster
Transport persoane Bacau Munster

Curse rapide,LA ADRESA, in Munster-Germania ,zilnic cu Alex Euro Tour!

 

Calatoriti cu Alex Eurotour din majoritatea judetelor ( oraselor ) Romaniei :

Braila,Galati,Tecuci,Constanta,Slobozia,Giurgiu,Vaslui,Barlad,Husi,Bacau,Comanesti,Onesti,Moinesti,Onesti,Bucuresti,Ploiesti,Campina,Buzau,RamnicuSarat,Brasov,Deva,Hunedoara,AlbaIulia,Sebes,Sibiu,Focsani,Marasesti,Adjud,PiatraNeamt,TarguNeamt,Roman,Botosani,Dorohoi,Iasi,Pascani,Harlau,Falticeni,Radauti,GuraHumorului,Suceava,Cluj,Oradea,Huedin,Turda,Oradea,Alesd,Targu Mures,Reghin,Ludus,Iernut,Toplita,Borsec,etc

 

Transportul calatorilor este cu autocarul,dar si cu microbuzul,parcul nostru auto fiind dotat cu masini bune dar si cu soferi profesionisti cu o vasta experienta pe traseele Romania- Germania.

Cursele de autocar Bacau -Munster sunt curse de linie . Puteti  sa ajungeti direct la adresa dorita in Germania, din Romania plecam din statii fixe.

Pentru mai multe detalii  si rezervari va rugam sa ne contactati la oricare din numerele noastre de telefon

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

si pe www.alexeurotour.ro