Transport persoane Bacau Oldenburg

 Transport persoane Bacau Oldenburg, Germania

0762280240    0756833674

  Cauti transport persoane Bacau Oldenburg? Aici gasesti bilete autocar Bacau Oldenburg si retur la preturi minime.

Efectuam transport international de persoane Romania-Germania zilnic la adresa!

Apeleaza la o firma de transport de incredere! Suna la numerele afisate pentru a face rezervare bilete autocar Bacau-Germania.

0762280240 

Transportam persoane pe ruta Romania-Bacau-Oldenburg cu plecare atat din orasele mai mari cat si provincie, direct la adresa dorita si cu conditii excelente de calatorie, in autocare moderne si microbuze

Transport persoane Bacau Oldenburg

Transport persoane Bacau Oldenburg : pentru a afla cu exactitate costul, sunati la unul din numerele afisate, deoarece pretul poate depinde de perioada si alte variabile.  Veti primi informatii si despre plecari spre Germania, traseul efectuat  sau orarii etc.

Transport persoane Bacau Oldenburg – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Bacau Oldenburg

Transportul se face in fiecare zi tur-retur la adresa!

 0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro

Tarife si destinatii

Pentru a va asigura ca pretul afisat este cel corect, va rugam sa verificati pretul actualizat la numerele de telefon.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Puteti rezerva bilete pentru transport persoane Bacau Oldenburg sau retur direct la imbarcare. Alaturi de noi puteti parcurge intr-un timp scurt o calatorie placuta in conditii civilizate direct la destinatia dvs. din GERMANIA. Astfel, daca doriti sa ajungeti intr-un oras mai putin populat sau cunoascut din GERMANIA nu ezitati sa ne contactati.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

Va stam la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane cu autocarul si microbuzul. Echipa noastra va va furnizeza toate detaliile necesare privind calatoria dvs. cu autocarul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Bacau Oldenburg

Oldenburg este un oraș în landul Saxonia Inferioară, Germania. A fost stăpânit de conții de Oldenburg cca. 1100 până în 1667, când a fost cedat Danemarcii.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA

Transport Persoane, cu plecari zilnice.

Rezervari

Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240