Transport persoane Bacau Osnabruck si retur la adresa

Transport persoane Bacau Osnabruck   la adresa

0762280240   0756833674

Transport persoane Bacau Osnabruck – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

REZERVĂRI,

Puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

0762280240 0756833674

In ziua anterioara plecarii, dispecerii nostri vor suna toti pasagerii care urmeaza sa fie imbarcati in ziua urmatoare si vor reveni  cu precizari

 

Transport persoane Bacau Osnabruck
Transport persoane Bacau Osnabruck

Masa Gratuita

Compania noastra de transport persoane va ofera o masa gratuita in timpul calatoriei catre destinatia dorita. Astfel beneficiati de avantajul unul serviciu complet, fara costuri suplimentare.

Direct la Adresa

Transportul international de persoane direct la adresa cu , unul dintre cele mai benefice servicii atunci cand calatoriti pentru prima data intr-o tara straina.

Curse rapide Braila Osnabruck la destinatie

. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur!

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Bacau Osnabruck sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Bacau Osnabruck

Puteti rezerva un bilet de calatorie pentru curse cu autocarul sau microbuzul, pana la adresa dorita doar apeland DISPECERATUL DE REZERVARI, unde veti primi toate detaliile calatoriei.

In ziua anterioara plecarii, dispecerii nostri vor suna toti pasagerii care urmeaza sa fie imbarcati in ziua urmatoare si vor reveni si cu alte precizari, care sa evite timpii de asteptare a masinii pentru imbarcare.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.