Bacau Passau transport persoane Germania la adresa

Transport persoane Bacau Passau Germania  la adresa.

0756-833-674

0762-280-240

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastiulor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Bacau Passau – Specializati in transport international de persoane, Bacau Passau detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Bacau Passau

Curse autocar / microbuz Bacau Passau – zilnic la adresa!

Curse rapide Bacau Passau direct LA DESTINATIE!!

Curse microbuz Bacau Passau

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane Bacau Passau

                              Bacau Passau

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara

2. Oferim transport persoane cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur

,3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Bilet microbuz Bacau Passau

Orasul Passau apartine stat Bayern, judet Niederbayern si districtul Passau…Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Bacau Germania
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.Detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

 • Masuri de protectie pentru calatori

  Daca totusi sunteti nevoiti sa calatoriti, este deosebit de important sa urmati pasii de mai jos pentru a va reduce sansele de imbolnavire cu infectia COVID-19:

  • Evitati contactul cu persoanele bolnave.
  • Incercati sa pastrati distanta de cel putin 1 m fata de alte persoane.
  • Evitati sa va atingeti ochii, nasul sau gura cu mainile murdare.
  • Spalati-va des pe maini cu apa si sapun timp de cel putin 20 de secunde sau utilizati un produs de dezinfectare pe baza de alcool care contine cel putin 70% alcool. Sapunul si apa trebuie utilizate daca mainile sunt vizibil murdare.
  • Este deosebit de important sa va spalati pe maini inainte si dupa ce mergeti la toaleta, inainte de masa si dupa ce tusiti, stranutati sau va suflati nasul.

Puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari