Transport persoane Bacau Stuttgart

Transport persoane Bacau Stuttgart si Stuttgart Bacau

0762280240   0756833674

Transport persoane Bacau Stuttgart – NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Curse autocar / microbuz  – Transportul se face in fiecare zi de Luni, Marti,Miercuri, Joi, Vineri si Sambata.

Curse rapide Bacau Stuttgart

Stuttgart  este capitala landului german Baden-Württemberg. Cu peste 590.000 de locuitori, este cel mai mare oraș al landului. . Este împărțit în 23 de districte (Bad Cannstatt, Möhringen, Stammheim, Feuerbach etc.)

Transport persoane Bacau Stuttgart
Transport persoane Bacau Stuttgart

Masa Gratuita

Compania noastra de transport persoane va ofera o masa gratuita in timpul calatoriei catre destinatia dorita. Astfel beneficiati de avantajul unul serviciu complet, fara costuri suplimentare.

Direct la Adresa

Transportul international de persoane direct la adresa cu , unul dintre cele mai benefice servicii atunci cand calatoriti pentru prima data intr-o tara straina.

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

REZERVĂRI,

Puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

0762280240 0756833674

In ziua anterioara plecarii, dispecerii nostri vor suna toti pasagerii care urmeaza sa fie imbarcati in ziua urmatoare si vor reveni  cu precizari

Transport persoane Bacau Stuttgart

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Bacau Germania, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

Telefon Rezervari

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040756-833-674

0040762-280-240

Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratul de rezervări persoane , zilnic intre orele 08.30-21.00 .Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour-Tur, companii cu care colaboram.