Transport persoane Bacau Wiesbaden

Transport persoane Bacau Wiesbaden  Germania

0762280240 – 0756833674

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastiulor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

  Cauti transport persoane Bacau Wiesbaden ? Aici gasesti bilete autocar  la preturi minime.

Efectuam transport international de persoane Romania-Germania zilnic la adresa!

Apeleaza la o firma de transport de incredere! Suna la numerele afisate pentru a face rezervare bilete autocar Bacau -Germania.

0762280240 – 0756833674

Transportam persoane pcu plecare atat din orasele mai mari cat si provincie, direct la adresa dorita si cu conditii excelente de calatorie, in autocare moderne si microbuze

Transport persoane Bacau Wiesbaden
Transport persoane Bacau Wiesbaden

Transport persoane Bacau Wiesbaden : pentru a afla cu exactitate costul, sunati la unul din numerele afisate, deoarece pretul poate depinde de perioada si alte variabile.  Veti primi informatii si despre plecari spre Germania, traseul efectuat  sau orarii etc.

Preturi promotionale!!!

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*rezervari

Puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Bacau Wiesbaden

Wiesbaden,  este capitala landului federal german Hessa (în germană: Hessen ).

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA

Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240 – 0756833674

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

www.alexeurotour.ro