Bistrita Berlin transport persoane la adresa

Transport persoane Bistrita Berlin  la adresa

0756-833-674   0762-280-240

Transport persoane Bistrita Berlin –Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie curse internationale regulate din Bistrita cu destinatia GERMANIA realizate cu autocare moderne si fiabile, conduse de catre soferi profesionisti in acest domeniu. Mai mult de atat, avantajul de a alege sa calatoriti cu noi este acela ca pretul unui bilet de calatorie cu autocarul  este mult mai avantajos comparativ cu oricare alt mijloc de transport.

Curse autocar / microbuz Bistrita Berlin

Peco Moll intrare

Ora plecare12:00

Curse rapide Bistrita Berlin  LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Bistrita Berlin
Bistrita Berlin transport persoane

Bilete de autocar Bistrita Berlin

Tarife si destinatii

Pentru a va asigura ca pretul afisat este cel corect, va rugam sa verificati pretul actualizat la numerele afisate.

Masa Gratuita

Va oferim o masa gratuita in timpul calatoriei catre destinatia dorita. Astfel beneficiati de avantajul unul serviciu complet, fara costuri suplimentare.

Bilete de autocar  Germania Alexandria

Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour-Tur, companii cu care colaboram.

Bilete de microbuz Bistrita Berlin

REDUCERI la biletul de microbuz,pentru  grupuri organizate de persoane . Copiii intre 2 ani si 12 ani benificiaza de reducere 10 % din pretul biletului de autocar Bistrita Berlin. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Plecari din Bistrita Berlin si  Berlin- Bistrita in fiecare zi

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Bistrita Berlin cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur!

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Bistrita Berlin

Berlin este capitala Germaniei, fiind cel mai mare oraș al țării cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori și acoperind o suprafață de aproximativ 892 km².

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Bistrita Berlin

Plecari din Bistrita  catre Berlin cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Bistrita Berlin, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240

Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii