Bistrita Frankfurt transport persoane la adresa

Transport persoane Bistrita Frankfurt la adresa si retur

0756-833-674   0762-280-240

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Bistrita Frankfurt la preturi rezonabile. Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane pe ruta Bistrita Frankfurt , dar si retur,

Program plecari – autocare si microbuze Bistrita – Frankfurt

Peco Moll la intrare in oras

Ora plecare12:00

Transport persoane Frankfurt Bistrita de la domiciliu cu plecari zilnice

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Alexandria Germania ,calatoriti rapid si la adresa.Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie curse internationale regulate din Bistrita  cu destinatia GERMANIA realizate cu autocare moderne si fiabile, conduse de catre soferi profesionisti in acest domeniu. Mai mult de atat, avantajul de a alege sa calatoriti cu noi este acela ca pretul unui bilet de calatorie cu autocarul  este mult mai avantajos comparativ cu oricare alt mijloc de transport.

Transport persoane Bistrita Frankfurt

Program autocare si microbuze Bistrita –Frankfurt : zilnic

Bilet autocar/microbuz – Bistrita Frankfurt si Frankfurt Bistrita cu plecare in fiecare zi la adresa

 

Pretul biletului Bistrita Frankfurt si retur incepe de la 100 euro persoana

Transport persoane Bistrita – Frankfurt – Curse autocar

Oferim servicii de transport international ROMANIA GERMANIA de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze Bistrita – Frankfurt zilnic

catre urmatoarele destinatii:Passau, Regensburg, Nurnberg, Wurzburg, Frankfurt, Koln, Dusseldorf, Duisburg, Essen, Dortmund, Munhen,Augsburg, Ulm, Stuttgart, Mannheim, Mainz, Wiesbaden, Koblenz, Bonn, Duren – dar si din catre alte localitati decat cele enumerate .

Cursa regulata de transport persoane Bistrita – Frankfurt cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu Bilete ieftine.

Curse microbuz Bistrita –Frankfurt

Cele doua curse de transport persoane Bistrita – Frankfurt si Frankfurt – Bistrita, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet microbuz Bistrita Frankfurt

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Bistrita – Frankfurt bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI de preturi pentru biletul de microbuz Bistrita – Frankfurt

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Transport persoane catre Germania si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi din Romania.Republica Federală Germania , este un stat în Europa Centrală

Contactati-ne pentru transport cu autocarul

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

Abrud Germania transport persoane
0756-833-674

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

Rezervari

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Frankfurt Germania

Passau-Paderburn–Adorf-Bayreuth Regensburg-Wuppertal -– Nurnberg – Wurzburg – Schweinfurt – Bad Kissingen – Bad Neudstadt – Fulda -Krefeld-– Alsfeld – Eschwege– Kassel -Kamen-Kempen- -Warburg – Gottingen – Celle–Cottbus-Cuxhaven-Dohna-Dulmen-Duren- Verden – Hamburg – Bremen – Oldenburg – Pegnitz – Hof –Hannover-Solingen-Baden Baden- Bergen-Plauen – Jena –Rothenburg-Schwerin- Chemnitz – Dresden – Leipzig –Landshut-Ludwigshafen– Halle -Hagen-– Magdenburg – Mansfeld-Potsdam – Berlin – Munchen– Ulm – Stuttgart– Karlsruhe – Mannheim – Mainz – Moers-Wiesbaden – Bonn – Koln – Dusseldorf – Dortmund – Aachen–Augsburg-Bamberg–Bielefeld–Bruchsal–Deggendorf–Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Furth-Heidelberg–Ingolstadt–Kaiserslautern–Memingen–Minden–Munster–Neumunster–Reutlingen–Rosenheim–Rostok–Pforzeim–Trier–Tuttlingen–Heilbronn–Worms–Steinfurt–Kirccheim–Bremerhaven–Wiesbaden–Darmstadt–Zwickau–Wuppertal-Homburg-Saarbruken -Braunsweigh-Bochum-Leverkusen

 

Republica Federală Germania acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Bistrita Frankfurt

Plecari din Bistrita catre Frankfurt cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Bistrita Frankfurt, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yaho

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240

 

 

 

 

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari