Botosani Aachen transport persoane

Transport persoane Botosani Aachen  la adresa

0756-833-674   0762-280-240

Transport persoane Botosani Aachen  – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Botosani Aachen
Transport persoane Botosani Aachen

Curse autocar / microbuz Botosani Aachen –  in fiecare zi tur-retur la adresaCurse rapide Botosani Aachen  LA DESTINATIE!!!

Aachen cel mai vestic oraș al Germaniei, situat în landul Renania de Nord-Westfalia, la granița cu Belgia și Olanda, și la 65 de km vest de Köln.
Limba regională (recunoscută) la Aachen e ripuara.
Orașul este centrul regiunii Aachen, aparținând districtului Köln.

Preturi promotionale!!!

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

*Transport persoane Botosani Aachen

1. Oferim transport autocar si microbuz Botosani Aachen din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur!

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Botosani Aachen

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Botosani Aachen

la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Germania  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240