Botosani Halle transport persoane

Transport persoane Botosani Halle si Halle Botosani

0756-833-674   0762-280-240

Transport persoane Botosani Halle – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Botosani Halle transport persoane

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Curse autocar / microbuz Botosani Halle –

Transportul se face in fiecare zi tur-retur la adresa!

Curse rapide Botosani Halle

direct LA DESTINATIE!!!

Halle (Saale), care se citește Halle an der Saale, este numele oficial al orașului Halle din landul Saxonia-Anhalt (Sachsen-Anhalt), Germania. Are statut de district urban, deci este un oraș-district (germană: kreisfreie Stadt, oraș ce nu ține de vreun district rural).

Curse autocar  Botosani Dresden  OMV Carrfour

Ora plecare08:00

Conditii excelente de transport persoane catre: Germania, Austria, Olanda si Belgia Preturile pentru transport sunt cele mai bune pe care le poti gasi in Romania. Suna si convinge-te!

Stim ca atunci cand faci o calatorie, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei si sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatie.

Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane international oferite de noi,sunt construite in jurul acestor valori: ieftin, rapid, comod si sigur!

Rezervari

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

,

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Botosani Halle

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

 

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240

pe http://www.alexeurotour.ro