Botosani Munchen transport persoane

 Transport persoane Botosani Munchen cu autocar si microbuz la ADRESA

0756833674 – 0762280240

AlexEuroTour ofera servicii de transport persoane Botosani Munchen la adresa.

Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Transport persoane Botosani Munchen
Transport persoane Botosani Munchen

Botosani Munchen

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj.

Transport persoane Botosani Munchen si retur

  Plecarile cu autocarul si microbuzul din Botosani spre Munchen (Germania)zilnic la adresa.Puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

München  este capitala landului (Bundesland-ului) Bavaria (Bayern) din Germania și al treilea oraș ca mărime din Germania, după Berlin și Hamburg, Se află pe râul Isar.Orasul München apartine stat Bayern, judet Oberbayern si districtul München

Curse rapide,LA ADRESA, in Munchen -Germania ,zilnic cu Alex Euro Tour!

Calatoriti cu Alex Eurotour din majoritatea judetelor ( oraselor ) Romaniei :

Braila,Galati,Tecuci,Constanta,Slobozia,Giurgiu,Vaslui,Barlad,Husi,Bacau,Comanesti,Onesti,Moinesti,Onesti,Bucuresti,Ploiesti,Campina,Buzau,RamnicuSarat,Brasov,Deva,Hunedoara,AlbaIulia,Sebes,Sibiu,Focsani,Marasesti,Adjud,PiatraNeamt,TarguNeamt,Roman,Botosani,Dorohoi,Iasi,Pascani,Harlau,Falticeni,Radauti,GuraHumorului,Suceava,Cluj,Oradea,Huedin,Turda,Oradea,Alesd,Targu Mures,Reghin,Ludus,Iernut,Toplita,Borsec,etc

 

Transportul calatorilor este cu autocarul,dar si cu microbuzul,parcul nostru auto fiind dotat cu masini bune dar si cu soferi profesionisti cu o vasta experienta pe traseele Romania- Germania. Cursele de autocar Botosani-Germania sunt curse de linie . Puteti  sa ajungeti direct la adresa dorita in Germania, din Romania plecam din statii fixe.

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la oricare din numerele noastre de telefon

0756833674 – 0762280240

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240

si pe www.alexeurotour.ro

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise