Transport persoane Botosani Stuttgart, Germania

 Transport persoane Botosani Stuttgart si retur,cu autocar si microbuz la ADRESA

0756-833-674   0762-280-240

AlexEuroTour ofera servicii de transport persoane Botosani Stuttgart la adresa.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastiulor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Conditii excelente de transport persoane catre: Germania, Austria, Olanda si Belgia Preturile pentru transport sunt cele mai bune pe care le poti gasi in Romania. Suna si convinge-te!

Transport persoane Botosani Stuttgart
Transport persoane Botosani Stuttgart

Stuttgart este capitala landului german Baden-Württemberg. Cu peste 590.000 de locuitori, este cel mai mare oraș al landului. Este al șaselea oraș din Germania ca dimensiune, iar „Regiunea Stuttgart” este a patra conurbație a țării. Este împărțit în 23 de districte (Bad Cannstatt, Möhringen, Stammheim, Feuerbach etc.)

Transport persoane Botosani Stuttgart si Stuttgart Botosani

0756833674 – 0762280240

  Plecarile cu autocarul si microbuzul din Botosani(Romania) spre Stuttgart (Germania)zilnic la adresa.

Deasemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,.

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Curse rapide,LA ADRESA, in Osnabruck -Germania ,zilnic cu Alex Euro Tour!

 

Calatoriti cu Alex Eurotour din majoritatea judetelor ( oraselor ) Romaniei :

Braila,Galati,Tecuci,Constanta,Slobozia,Giurgiu,Vaslui,Barlad,Husi,Bacau,Comanesti,Onesti,Moinesti,Onesti,Bucuresti,Ploiesti,Campina,Buzau,RamnicuSarat,Brasov,Deva,Hunedoara,AlbaIulia,Sebes,Sibiu,Focsani,Marasesti,Adjud,PiatraNeamt,TarguNeamt,Roman,Botosani,Dorohoi,Iasi,Pascani,Harlau,Falticeni,Radauti,GuraHumorului,Suceava,Cluj,Oradea,Huedin,Turda,Oradea,Alesd,Targu Mures,Reghin,Ludus,Iernut,Toplita,Borsec,etc

 

Transportul calatorilor este cu autocarul,dar si cu microbuzul,parcul nostru auto fiind dotat cu masini bune dar si cu soferi profesionisti cu o vasta experienta pe traseele Romania- Germania.

Cursele de autocar  sunt curse de linie . Puteti  sa ajungeti direct la adresa dorita in Germania, din Romania plecam din statii fixe.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la oricare din numerele noastre de telefon

0756833674 – 0762280240

Transport persoane Botosani Stuttgart

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240

 

www.alexeurotour.ro