Transport persoane Botosani Tuttlingen la adresa

Transport persoane Botosani

Tuttlingen la adresa

0756-833-674   0762-280-240

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastiulor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Conditii excelente de transport persoane catre: Germania, Austria, Olanda si Belgia Preturile pentru transport sunt cele mai bune pe care le poti gasi in Romania. Suna si convinge-te!

 

Curse autocar / microbuz Botosani Tuttlingen –  in fiecare zi tur-retur la adresa!

Curse rapide Botosani Tuttlingen  LA DESTINATIE!!!

 

Transport persoane Botosani Tuttlingen
Transport persoane Botosani Tuttlingen

 

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Transport persoane Abrud Germania si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi din Romania.Republica Federală Germania , este un stat în Europa Centrală

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Botosani Tuttlingen

Tuttlingen este un oraș în districtul rural Tuttlingen, landul Baden-Württemberg, Germania. Este reședința districtului..

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA

Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240 – 0756833674

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240

pe http://www.alexeurotour.ro