Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Braila Germania transport persoane -bilete de autocar

Transport persoane Braila Germania  la adresa zilnic

 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Braila Germania ,calatoriti rapid si la adresa.Autocarele si microbuzele  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Trebuie doar sa ne contactati si noi va oferim cea mai buna varianta.Dat fiind faptul ca este in Europa, nu ai nevoie de viza ca sa calatoresti in Germania. Poti calatori doar cu buletinul.

Braila Germania transport persoane

Bilet microbuz Braila Germania

plecare luni, joi, sambata, la ora 05:00

De la Gara CFR

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 7:00!

La Adresa-120 Euro / Dus

Cum poti ajunge in Germania ? Cea mai cunoscuta si des folosita varianta pentru a ajunge in Germania este, desigur, avionul (faci in jur de 2 ore). Biletele sunt foarte accesibile. Dar, pentru mai multe detalii poti consulta cursele de autocar si microbuz. Daca esti pasionat de condus si iti place sa calatoresti cu masina si sa-ti asculti muzica preferata, trebuie sa stii, totusi, ca  pana in Germania sunt in jur de 1.700 km, ceea ce inseamna in jur de 18 ore fara opriri!

Transport persoane Germania Braila

DE CE SĂ VIZITĂM GERMANIA?

Germania este, , cea mai complexă, mai încântătoare, spectaculoasă și civilizată țară .Germania este exemplul cel mai convingător și complex de țara turistică, în care se împletesc spre perfecțiune istoria cu arta, cultura cu trecutul și prezentul, dându-i strălucirea și frumusețea unică pe care Germania o împărtășește cu generozitate din orice colț al său.

Germania este imaginea frumosului și a diversității, este o țară unde civilizația, ordinea și curățenia poporului său se regăsește oriunde, începând cu autostrăzile sale largi, cu orașele splendide, cu munții și castelele sale, cu Rinul care o străbate, realizând un traseu de poveste...și cu multe altele.

Transport persoane  Braila Germania

 OFERIM

Masa gratuita la un restaurant de pe traseu

Rezervare rapida prin telefon

Bagaj de 45 kg + bagaj de mana

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere,.

Transport Braila Germania si transport Germania Braila.

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Braila Germania ,calatoriti rapid si la adresa.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Braila Germania sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Trebuie doar sa ne contactati si noi va oferim cea mai buna varianta

Bilet autocar Braila Germania

Braila Germania transport persoane

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririle intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Beneficii transport persoane cu autocar sau microbuz

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Brăila este municipiul de reședință al judetului cu acelasi nume, Muntenia, Romania. Orașul este

situat pe malul stâng al Dunarii.Brăila este o veche așezare pe malul stâng al Dunării, apărând cu numele „Drinago” într-o veche descriere geografică și de călătorii spaniolă, „Libro del conoscimiento

 

Transport persoane Germania Braila cu preluare de la domiciliu

Oferim servicii de transport persoane Germania Braila, cu preluare de la domiciliul dumneavoastra din Germania, pe baza codului postal.Calatoriti cu noi pe cursa Germania Braila i

Braila Germania

Republica Federală Germania (în germană Bundesrepublik Deutschland ,acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centra

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Braila Germania

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Brailla Germania, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

Linia de relatii cu clientii este disponibila in intervalul orar 08:00 – 20:00 si este compusa de operatori

cu experienta gata sa va raspunda solicitarilor dvs

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari

Va asteptam cu drag si
Va dorim Calatorie Placuta !