Braila Alsfeld transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Braila Alsfeld Germania si retur, la adresa.

0756-833-674   0762-280-240

 

Transport persoane Braila Alsfeld – Specializati in transport international de persoane, Braila Alsfeld  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Braila Alsfeld – zilnic la adresa!

Curse rapide Braila Alsfeld direct LA DESTINATIE!!

Braila Alsfeld.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Alsfeld Braila transport persoane de la adresa

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur

,3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Masa gratuita la un restaurant de pe traseu

Rezervare rapida prin telefon

Bagaj de 45 kg + bagaj de mana

Rezervare rapida prin telefon

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere

Transport persoane Braila Alsfeld Germania la adresa zilnic

Orasul Alsfeld apartine stat Hessen, judet Gießen si districtul Vogelsbergkreis…Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.Detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

  Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari