Braila Baden Baden transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Braila Baden Baden si retur, la adresa.

0756-833-674   0762-280-240

Transport persoane Braila Baden Baden
Transport persoane Braila Baden Baden

 

 Transport persoane Braila Baden Baden – Specializati in transport international de persoane, Braila Baden Baden  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta

.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Braila Baden Baden  –

Transportul se face in fiecare zi tur-retur la adresa!

 

Braila Baden Baden

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

 

Baden Baden Braila transport persoane de la adresa

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

transport persoane Braila  Baden Baden

Baden-Baden este un oraș în vestul Germaniei (landul Baden-Württemberg), situat la poalele munților Pădurea Neagră

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.Curse rapide Braila Baden Baden  direct LA DESTINATIE! .

Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Braila Germania si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Germania la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite

  Telefon Rezervari

0762280240 – 0756833674

si pe http://www.alexeurotour.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240