Braila Erfurt transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Braila Erfurt Germania si retur la adresa

0756-833-674   0762-280-240

Transport persoane Braila Erfurt

Transport persoane Braila Erfurt – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Braila Erfurt –  in fiecare zi .

Curse rapide Braila Erfurt la adresa

Erfurt Braila  transport persoane la adresa

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 5% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Braila Erfurt

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Braila Erfurt cu plecare  in fiecare zi ,

3.Transport Persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Cursa de autocar Erfurt Germania Braila

REDUCERI la biletul de microbuz, grupuri organizate de persoane .Copiii intre 2 ani si 12 ani benificiaza de reducere 10 % din pretul biletului de autocar Braila – Erfurt Germania. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.

Braila Erfurt Germania transport persoane si retur 


Autocare moderne

Bagaj de 45 kg

Acces wifi

Transportul persoanelor in Germania se face direct la adresa dorita!
Alex Euro Tour pune la dispozitia tuturor turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu curse zilnice pe ruta Braila Germania!

Transport persoane Braila Erfurt la adresa zilnic

!Erfurt este un oraș și capitala landului Turingia.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA.Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatorii dus intors  Germania Romania  cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Germania persoanele se preiau de la domociliu si se transporta rapid in siguranta si confort in Romania la adresa dorita.

 

Rezervari

0762280240  0756833674

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240