Brasov Germania transport persoane

Transport persoane Brasov Germania la adresa

0756833674 –0762280240

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare. Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Conditii excelente de transport persoane catre: Germania, Austria, Olanda si Belgia Preturile pentru transport sunt cele mai bune pe care le poti gasi in Romania. Suna si convinge-te!

Transportul de persoane pe ruta Brasov – Germania alaturi de Alexeurotour. Realizam curse zilnice cu autocarul sau microbuzul din Brasov catre Germania la preturi avantajoase  . Cursa de transport persoane Brasov – Germania are loc in fiecare zi din autogara  iar durata unei calatorii pana in Germania poate fi de pana 2 zile tinand cont de care va este destinatia finala. Alaturi de noi beneficiati de autocare  moderne, bine echipate, cu televizor, sistem audio,scaune confortabile reglabile si suficent spatiu pentru fiecare calator.

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Transport persoane Germania Brasov  de la domiciliu

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Germania Romania cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Germania persoanele se preiau de la domiciliu si se transporta rapid in siguranta si confort in Romania la adresa dorita.

De ce noi?

1. Transport persoane  Germania  este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane
3. Siguranta si confort la transport persoane
6. Avem peste 5 ani exprienta in transportul de persoane
7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
8. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

 

Image result for rezervari

0756833674 –

0762280240

www.alexeurotour.ro

SOSIRI SI PLECARI – Brasov Germania

Plecare luni, joi, sambata, la ora 12:00

De la OMV Gara CFR

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 20:30

La adresa Solicitata

Republica Federală Germania  este un stat în Europa Centrala –

Curse zilnice Romania- Germania si Germania – Romania

–Adorf-Aachen-Augsburg- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig– Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden –Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Transport persoane Brasov Germania

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240