Transport Persoane Cluj St Polten la adresa

Transport persoane Cluj St Polten

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Cluj St Polten si retur la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra.

Curse autocar si microbuz 

Autocarele si microbuzle  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.Austria (în Österreich pronunțat în germană /ˈøːstɐˌʁaɪç/), oficial Republica Austria (în germană Republik Österreich), este o țară fără ieșire la mare, populată de circa 8,47 milioane de locuitori[5] aflată în Europa Centrală

Transport Persoane Cluj St Polten

Transport persoane Cluj St Polten  LA ADRESA!!!

Preturi promotionale!!! Bilete autocar/microbuz Cluj St Polten

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane  copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Daca accesati serviciul nostru de retur Transport persoane  va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra: 1. Oferim transport persoane cu microbuz  din foarte multe orase din tara noastra, 2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur, 3. Oferim transport persoane Cluj St Polten la preturi foarte avantajoase.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport   va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0762280240  0756833674

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi .

Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente. Daca va faceati griji cu privire la anumite probleme ce pot aparea pe parcursul transportului vis-a-vis de accesul la o toaleta, nu trebuie sa va necajiti, caci autocarele noastre beneficiaza  de o toaleta functionala si perfect igienizata.

Biletul de transport persoane

Austria a devenit destinatia preferata a romanilor, pentru vacantele de iarna, datorita statiunilor de ski. Insa Austria ofera mult mai mult decat statiuni de ski.  este una dintre cele mai populare destinatii Europene, pentru CITY-BREAKS, lacurile de campie perfecte pentru camping, orasele culturale Linz. SALZBURG, orasul lui MOZZART. Croazierele pe dunare si multe alte atractii. A

-Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.
– Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub
scaune sau pe intervalul dintre ele.
– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  50  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.