Constanta Germania transport persoane

Constanta Germania transport persoane la adresa

0756833674    0762280240

AlexEuroTour asigura transport de persoane cu autocarul si microbuzul pe ruta Constanta Germania calatoriti rapid si la adresa in fiecare zi DE LA GARA cfr ORA 5.00.Alaturi de noi puteti parcurge intr-un timp scurt o calatorie placuta in conditii civilizate direct la destinatia dvs. din GERMANIA. Realizam un traseu variat cu opriri in cele mai cunoscute orase si nu numai.

transport persoane Constanta Germania

Constanța este municipiul de reședință al judetului.CONSTANTA este un oras efervescent, ce imbina istoria milenara cu modernismul. Constanta isi primeste oaspetii cu bratele deschise, cu mult farmec si cu locuri surprinzatoare. Este un oras care celebreaza multiculturalismul, un oras in care civilizatia orientala se intalneste si se impleteste cu cea occidentala pentru a genera un spirit spectaculos si plin de viata.

Dorim sa transformam orice drum intr-o experienta placuta dedicata transportului de persoane la adresa pentru cetatenii romani.

Transport Constanta Germania si transport Germania Constanta.

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririle intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

transport persoane Constanta Germania

Bilet microbuz Constanta Germania

plecare luni, joi, sambata,la ora 06:00

De la Autogara Sud

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 7:00!

La adresa-120 Euro / Dus

Va asteptam cu drag si
Va dorim Calatorie Placuta !

Pretul biletului :

Constanta -Germania-120 e  Germania – Constanta-120 e

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Constanta Germania la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de  contact… Pretul si zilele de plecare pot varia in functie de locurile disponibile!

Transport persoane Germania.Calatoria ta incepe cu noi

Te pregatesti de concediu, de un weekend prelungit in familie, o revedere cu prietenii sau ai o noua oportunitate de munca in Germania? Atunci calatoria ta incepe cu noi.

Te vei bucura de o calatorie incadrata la cele mai inalte standarde de confort si siguranta, oferite de autocare  marca Setra si Mercedes-Benz, dotate cu absolut toate facilitatile: aer conditionat, sistem audio-video, scaune rabatabile,

SOSIRI SI PLECARI – Constanta Germania / Germania Constanta

–Adorf-AachenAugsburg– Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn-

Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz-Dresden –Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-FuldaGottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- MainzNurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-PlauenPotsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden -Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Rezerva acum GRATUIT bilete autocar Germania!

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere, vei beneficia de cel mai mic pret pentru bilet autocar si de tot confortul dorit. Iti multumim!

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Constanta Germania / Germania Constanta va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

     

0762280240   0756833674

Rezervari

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: