Constanta Mainz transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Constanta Mainz Germania la adresa zilnic

Transport persoane Constanta MainzTransport persoane Constanta Mainz – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Constanta Mainzin fiecare zi

Curse rapide Constanta Mainz tur-retur la adresa!

Mainz Constanta transport persoane de la adresa

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Constanta Mainz

1. Oferim transport persoane  cu autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  Mainz cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur!

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Constanta Germania la preturi rezonabile

. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane  Germania si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Germania la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite..

Transport persoane Constanta Mainz la adresa

Orasul Mainz apartine stat Rheinland-Pfalz.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240 0756833674

sau pe www.alexeurotour.ro

OMPANIE DE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA GERMANIA

Compania international de transport personae Alex Eurotour, in colaborare cu Aliseb Tours Romania, Romfour si Giltrans, efectueaza curse zilnice pe rute intre Romania si Germania la adresa, tur si retur, dar si catrealte 10 tari din Europa. Transportul este efectuat la adresa. In prețul biletului de călătorie, noi am introdus in mod gratui tsi transportul unui bagaj de pana la 50 kg. Suntem parteneri cu cea mai mare companie de transport persoane Romania Europa , cotata cu cele mai profesionale servicii de transport persoane si circuite turistice de vis.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240