Craiova Germania transport persoane

Transport persoane  Craiova Germania  la adresa zilnic

0756833674   0762280240

DE CE SĂ VIZITĂM GERMANIA?

Germania este, , cea mai complexă, mai încântătoare, spectaculoasă și civilizată țară .Germania este exemplul cel mai convingător și complex de țara turistică, în care se împletesc spre perfecțiune istoria cu arta, cultura cu trecutul și prezentul, dându-i strălucirea și frumusețea unică pe care Germania o împărtășește cu generozitate din orice colț al său

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Craiova Germania  ,calatoriti rapid si la adresa  Autocarele si microbuzele pt transport persoane Craiova Germania sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Craiova Germania si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane  Craiova Germania
Craiova Germania transport persoane

Plecare luni, joi, sambata, la ora 09:30

De la Baumax Iesire spre Filiasi

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 20:30

La adresa Solicitata

Curse microbuz Craiova Germania

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririle intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

 Germania Craiova

Craiova, unul dintre cele mai mari și mai importante orașe din sud-vestul României, este situat pe malul stâng al râului Jiu, în centrul regiunii Oltenia, la 227 km de București și la 68 km de Dunăre. Ca capitală a provinciei istorice Oltenia, Craiova este un centru comercial, cultural și onorat de timp. Este un centru politic de lungă durată și este situat la distanțe destul de egale de Carpații Meridionali (la nord) și Dunăre (la sud). Craiova este principalul oraș comercial la vest de București și cel mai important oraș Oltenia.

Republica Federală Germania acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală

Transport persoane Craiova Germania

OFERIM

Masa gratuita la un restaurant de pe traseu

Rezervare rapida prin telefon

Bagaj de 45 kg + bagaj de mana

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere,.

Din copilărie mi-a plăcut “fuga” de acasă în tot felul de excursii și tabere prin țara mea turistică Romania. Astfel am ajuns să iubesc călătoriile și să mă bucur de fiecare loc pe care l-am vizitat.

Germania se întinde de la Alpi și până la Mările Nordului și Baltică. Datorită acestui fapt, Germania dispune de o varietate geografică spectaculoasă, fiind binecuvântată de munți puternic împăduriți, de coline roditoare, câmpii, multe lacuri și râuri, dar și coasta marină care formează câteva insule deosebit de picturale.

Dar Germania înseamnă și o dezvoltare urbană de excepție. Poti vizita cele mai importante și mari orașe ale sale: Berlin, Munchen, Frankfurt, Bonn, Koln, Dresda, Ulm și Hamburg

Craiova Germania transport persoane

Berlin, așezat pitoresc de-a lungul râului Spree, este pur și simplu sclipitor, surprinzător de frumos, clasic și istoric și totodată ultra-modern. Are extrem de multe obiective turistice: Alexanderplatz, Turnul Televiziunii, Poarta Branderburg, Potsdamerplatz, Grădina Zoo, Zidul Berlinului sunt doar câteva dintre podoabele de preț ce trebuie musai vizitate în Berlin.

 

Nu trebuie să uităm că Germania este țara din Europa care a fost cel mai crunt lovită de ororile celui de-al doilea război mondial.Toate aceste orașe pe care le-am vizitat și menționat aici au avut foarte mult de suferit, ba unele au fost distruse în întregime. De-a lungul istoriei sale zbuciumate, iată cum Germania a renăscut din propria sa cenușă, ca pasărea Phoenix.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

si pe http://www.alexeurotour.ro

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Craiova Germania

Passau –  Regensburg – Nurnberg – Wurzburg – Schweinfurt – Bad Kissingen – Bad Neudstadt – Fulda – Alsfeld – Eschwege– Kassel   -Warburg – Gottingen – Celle– Verden – Hamburg – Bremen – Oldenburg – Pegnitz – Hof –Hannover-Solingen-Baden Baden- Plauen – Jena – Chemnitz – Dresden – Leipzig – Halle – Magdenburg – Postdam – Berlin – Munchen– Ulm – Stuttgart – Karlsruhe – Mannheim – Mainz – Wiesbaden – Bonn – Koln – Dusseldorf – Dortmund – Aachen–Bamberg–Bielefeld–Bruchsal–Deggendorf–Erfurt–Frakenthal–Heidelberg–Ingnlstadt–Kaiserslautern–Memingen–Minden–Munster–Neumunster–Reutlingen–Rosenheim–Rostok–Pforzeim–Trier–Tuttlingen–Heilbronn–Worms–Steinfurt–Kirccheim–Bremerhaven–Wiesbaden–Darmstadt–Zwickau–Wuppertal

Rezervari

Linia de relatii cu clientii este disponibila in intervalul orar 08:00 – 20:00 si este compusa de operatori cu experienta gata sa va raspunda solicitarilor dvs

Avem nevoie doar de codul postal sau de numele exact al localitatii in care trebuie sa ajungeti si de restul ne ocupam noi.

Va asteptam cu drag si
Va dorim Calatorie Placuta !