Deva Germania transport persoane

Transport persoane Deva Germania la adresa zilnic

0756833674   0762280240

Din orice loc și oraș ai fi, răzbate cu putere istoria sa greu încercată; în toate orașele santem practic impresionati de măreția și frumusețea impunătoare a clădirilor. Fiecare reprezintă o întrupare a artei și culturii la cel mai înalt nivel. Locuitorii sunt oameni calmi, liniștiți, cu zâmbete largi pe față.Braila Germania transport persoane

Plecarile pt cursa Deva Germania- luni, joi, sambata, la ora 15:30-De la Bila Gara CFR. Sosire marti, vineri, duminica, la ora 20:30 la adresa

Deva se situează în partea centrală a judetului Hunedoara..Deva este situata pe malul stang al Muresului, la 187 m altitudine, la poalele muntilor Apuseni si Poiana Rusca. Orasul beneficiaza de resurse minerale ale muntilor metaliferi si ale muntilor auriferi.

Deoarece nucleul orasului medieval s-a dezvoltat la poalele Dealului Cetatii, majoritatea obiectivelor turistice reprezentative sunt concentrate in partea veche a orasului.

Germania Deva

.AlexEuroTour  ofera curse cu autocarul sau microbuzul catre cele mai importante destinatii din Europa, .  Transportul de persoane pe ruta Deva – Germania se realizeaza cu autocare si microbuze moderne,  echipate corespunzator si care prezinta toate masurile de siguranta si confort existente. Alaturi de noi, beneficiati pe tot parcursul calatoriei de , televizor si sistem audio, scaune rabatabile, spatioase si confortabile, aer conditionat .Realizam transport de persoane Deva – Germania si retur la cele mai avantajoase tarife  si incercam cu fiecare ocazie sa furnizam calatorilor o experienta de incredere si sigura.

 

Transport persoane Deva Germania
Deva Germania transport persoane

Republica Federală Germania este un stat în Europa CentralăViaţa în Germania este marcată de o diversitate de influenţe culturale dintre cele mai diferite, modernă şi deschisă către lume. Numeroase sărbători tradiţionale, cum sunt carnavalul, festivaluri ale vinului şi berii, festivaluri muzicale de la muzică clasică până la rock, bucătărie de bună calitate, la care se adaugă vinuri care provin din 13 regiuni viticole, sunt tot atâtea ocazii de a petrece timpul liber în mijlocul semenilor.

Curse Deva – Germania la destinatie | Plecari zilnice direct la adresa

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Deva Germania transport persoane

Masa gratuita la un restaurant de pe traseu

Rezervare rapida prin telefon

Bagaj de 45 kg + bagaj de mana

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere,.

Deva Germania

in cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.Republica Federală Germania  acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

Bilete autocar Deva – Germania | Bilete microbuz

Deva Germania transport persoane

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!

*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Bagaje

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Plecari spre Germania cu microbuz din Deva in fiecare zi .

.Deva Germania transport persoane la adresa zilnic

Transport persoane Germania cu microbuzul la adresa. .Rezervari la numerele .

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Curse zilnice Romania- Germania si Germania – Romania

–Adorf-Aachen-Augsburg- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden –Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Rezervari

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674