Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Deva Stuttgart transport persoane la adresa

 Transport persoane Deva Stuttgart cu autocar si microbuz la ADRESA

AlexEuroTour ofera servicii de transport persoane Deva Stuttgart la adresa.

Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Transport persoane Deva Stuttgart

Stuttgart este capitala landului german Baden-Württemberg. Cu peste 590.000 de locuitori, este cel mai mare oraș al landului. Este al șaselea oraș din Germania ca dimensiune, iar „Regiunea Stuttgart” este a patra conurbație a țării. Este împărțit în 23 de districte (Bad Cannstatt, Möhringen, Stammheim, Feuerbach etc.) ?

Transport persoane Deva Stuttgart si Stuttgart Deva

0756833674 – 0762280240

  Plecarile cu autocarul si microbuzul din Deva(Romania) spre Stuttgart(Germania)zilnic la adresa.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Curse rapide,LA ADRESA, in Stuttgart -Germania ,zilnic cu Alex Euro Tour!

Calatoriti cu Alex Eurotour din majoritatea judetelor ( oraselor ) Romaniei :

Galati, Braila, Vaslui, Bacau, Bucuresti, Buzau, Husi, Brasov, Deva, Sibiu, Focsani, Neamt, Iasi, Botosani, Suceava,Campulung Moldovenesc,Vatra Dornei,Bistrita, Targu Mures, Harghita, Turda,Fagaras,Cluj,Oradea,Dej,Gherla,Alba Iulia,Blaj, Craiova,Deva,Simeria,Filiasi,Calarasi,Targu Jiu,Hunedoara,Petrosani,Ramnicu Valcea,Ramnicu Sarat,Targoviste,Ploiesti,Giurgiu,Constanta,Tulcea,Medgidia,Cernavoda,etc

 

Transportul calatorilor este cu autocarul,dar si cu microbuzul,parcul nostru auto fiind dotat cu masini bune dar si cu soferi profesionisti cu o vasta experienta pe traseele Romania- Germania.

Cursele de autocar Deva-Germania sunt curse de linie . Puteti  sa ajungeti direct la adresa dorita in Germania, din Romania plecam din statii fixe.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la oricare din numerele noastre de telefon

0756833674 – 0762280240

si pe www.alexeurotour.ro