Filiasi Germania transport persoane la adresa

Transport persoane Filiasi Germania la adresa 

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Filiasi Germania la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Romania Germania  te transporta rapid, in siguranta si confort din Filiasi spre Germania , avem nevoie doar  de numele localitatii dorite sau codul postal.Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina.Efectuam curse la domiciliu cu autocare moderne si performante marca Mercedes si Setra de 3 si 4 stele, dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sisteme video si audio.

 

Filiasi Germania transport persoane

.

Curse microbuz Filiasi–Germania

Am pregatit pentru dvs. si un sistem avantajos de cumpararea al biletelor in vederea de transport persoane . Puteti efectua o rezervare cu cateva zile inainte la agentia noastra a iar achizitia propriu-zisa o puteti face direct la imbarcare in ziua in care doriti sa plecati. Va stam la dispozitie cu placere in fiecare zi

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi.

Filiasi Germania

Plecare luni, joi, sambata, la ora 10:00

De la Parcare Penny Langa Petrom

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 7:00!

La Adresa

Bilete de autocar  Germania Filiasi

REDUCERI la biletul de microbuz,pentru  grupuri organizate de persoane . Copiii intre 2 ani si 10 ani benificiaza de reducere 10 % . În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Plecari spre Germania cu microbuz din Filiasi in fiecare zi .

.Filiasi Germania transport persoane la adresa zilnic

Transport persoane Germania cu microbuzul la adresa.

COMPANIE DE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA GERMANIA

Compania international de transport personae Alex Eurotour, in colaborare cu Aliseb Tours Romania, Romfour si Giltrans, efectueaza curse zilnice pe rute intre Romania si Germania la adresa, tur si retur, dar si catrealte 10 tari din Europa. Transportul este efectuat la adresa. In prețul biletului de călătorie, noi am introdus in mod gratui tsi transportul unui bagaj de pana la 50 kg. Suntem parteneri cu cea mai mare companie de transport persoane Romania Europa , cotata cu cele mai profesionale servicii de transport persoane si circuite turistice de vis.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240