Focsani Germania transport persoane

Transport persoane Focsani Germania LA ADRESA!!!

0756833674   0762280240

Alexeurotour ofera servicii de transport persoane Germania la preturi avantajoase.

Autocarele si microbuzele de transport persoane  te transporta rapid, in siguranta si confort din Focsani spre Germania la adresa dorita, oferind doar codul postal sau numele localitatii dorite

Transport persoane Focsani Germania

 Focsani Germania LA ADRESA!!!

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la  copii intre 2 si 10 ani , .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane la cele mai mici preturi.

Focsani -Germania

Plecare miercuri, sambata, la ora 07:30

De la Peco Petron (vis a vis Dedeman)

In celelalte zile

Focșani agențiestr. Mărășești, nr.6502:00
AdjudProfi00:00
Mărășeștigara CFR00:00
Panciupeco Petrom00:00

Germania- Focsani

Plecare MARTI si SAMBATA, marti, la ora 21:30!De la adresa

Transport persoane la destinatie Focsani Germania

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririle intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

.Plecari din Focsani catre Germania cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Republica Federală Germania (în germană Bundesrepublik Deutschland ,acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Focsani Germania, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240