Galati Dresden transport persoane la adresa

Transport persoane Galati Dresden la adresa

0756833674       0762280240

 

  Transport persoane Galati Dresden – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Galati Dresden  in fiecare zi

Curse rapide Galati Dresden direct LA DESTINATIE!!!

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Dresden sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  Galati Dresden si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Galati Dresden transport persoane

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Galati Germania cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Galati Dresden

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.Dresda  este un oraș din Germania, capitala landului federal Saxonia

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Plecari din Galati catre Germania cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Republica Federală Germania (în germană Bundesrepublik Deutschland ,acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală

.Galați este municipiul de reședință al județului cu același numeMoldovaRomânia. Se află în apropiere de frontiera triplă sudică cu Republica Moldova și Ucraina.Galatiul este unul dintre cele mai importante din Romania, de aici tranziteaza in fiecare an mii de persoane cele mai importante tari din Europa.

Telefon Rezervari

0762280240-  0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro