Galati Essen transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Galati Essen la destinatie

0756833674-0762280240

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Suntem la dispozitia dumneavoastra in fiecare zi prin efectuarea de Transport persoane  cu plecari din aproximativ toata tara , la adresa dvs.

Galati Essen transport persoane la adresa zilnic

Transport persoane Germania cu microbuzul la adresa. Preturile cele mai mici. Curse rapide.Rezervari la numerele .

Curse microbuz Galati Essen

Apeland la serviciile noastre, impreuna cu alti colaboratori din tara va punem la dispozitie transport persoane ,cu autocar aveti parte de cele mai accesibile preturi. Valoarea lor difera in functie de zilele in care se face plecarea si destinatia aleasa. Indiferent pentru ce optati, pretul de plecare incepe de la 100 euro suma finala fiind stabilita in functie de oresele de destinatie

Transport persoane Galati Essen

Plecari spre Essen cu microbuz din Galati in fiecare zi .

Plecari din Essen catre Galati in fiecare zi din saptamana.

Avantaje cursa de autocar Galati Essen

✔ Reduceri la grupuri organizate de persoane!

✔ Reduceri pentru copii,

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Bilete de autocar Galati Essen

Curse dus-intors,

cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririre intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Orasul Essen apartine stat Nordrhein-Westfalen, judet Düsseldorf si districtul Essen.

Plecari din Galati -Essen si Essen- Galati in fiecare zi

Efectueaza transport persoane Galati Essen si Germania Essen în regim de linie continuă, curse de autocar Galati Essen fiind făcute cu autocare şi microbuze moderne, fiabile şi confortabile. În preţul biletului de călătorie este inclus şi bagajul clientului până în limita a 40 de kg depozitat în compartimentul special

Bilete de microbuz Galati Essen
Efectuam transport de persoane pe ruta Galati Essen si Essen Galati
.Contactati-ne pentru transport cu autocarul Galati EssenPlecari din Galati catre Essen cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisateDe asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Galati Essen, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240