Galati Frankfurt transport persoane

Transport persoane Galati Frankfurt Germania si retur la adresa.

Transport persoane Galati Frankfurt

 

Galati Frankfurt transport persoane– Specializati in transport international de persoane,  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Galati Frankfurt   –in  fiecare zi 

Curse directe Romania Frankfurt  LA DESTINATIE!!

 

.Preturi promotionale!!! .

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti transport autocar si microbuz Galati Frankfurt cu firma noastra

1. Oferim transport autocar si microbuz Galati Frankfurt si din alte orase din tara noastra,

2.Oferim plecari din Galati spre Frankfurt  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.transport persoane si retur Galati Frankfurt prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi

Plecari Galati  Frankfurt in fiecare zi la adresa

Frankfurt pe Main este cel mai mare oraș din landul federal german Hessa și al cincilea oraș ca mărime din Germania.. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise. AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA,ITALIA,OLANDA, Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Galati Frankfurt

Plecari din Galati  catre Frankfurt cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Romania Frankfurt, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

curse autocar Galati Frankfurt

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari