Galati Nurnberg transport persoane Germania la adresa

Transport persoane Galati Nurnberg la adresa si retur

Transport persoane Galati Nurnberg

Transport persoane Galati Germania– Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Galati Nurnberg – Transportul se face in fiecare zi tur-retur l

Curse rapide Galati Nurnberg direct LA DESTINATIE!!!

Transport  Galati Nurnberg

Preturi promotionale!!! . Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,  In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje..Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti transport persoane Galati Nurnberg

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

Nürnberg  este un oraș din Franconia Mijlocie, landul BavariaGermania,Orașul Nürnberg este așezat pe ambele părți ale râului Pegnitz pe o lungime de 14 km, râu care izvorăște la 80 km la nordest de oraș.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Galati Nurnberg la adresa

Galați este municipiul de reședință al județului cu același numeMoldovaRomânia. Se află în apropiere de frontiera triplă sudică cu Republica Moldova și Ucraina.Galatiul este unul dintre cele mai importante din Romania, de aici tranziteaza in fiecare an mii de persoane cele mai importante tari din Europa

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii despre

Transport persoane Galati Nurnberg

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240    0756833674

Rezervari

COMPANIE DE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA GERMANIA

Compania international de transport personae Alex Eurotour, in colaborare cu Aliseb Tours Romania, Romfour si Giltrans, efectueaza curse zilnice pe rute intre Romania si Germania la adresa, tur si retur, dar si catrealte 10 tari din Europa. Transportul este efectuat la adresa. In prețul biletului de călătorie, noi am introdus in mod gratui tsi transportul unui bagaj de pana la 50 kg. Suntem parteneri cu cea mai mare companie de transport persoane Romania Europa , cotata cu cele mai profesionale servicii de transport persoane si circuite turistice de vis.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240