Husi Germania transport persoane

Transport persoane Husi Germania la adresa

0756833674   0762280240

Oferim servicii de transport persoane, astfel alaturi de noi beneficiati de curse Husi – Germania cu autocarul direct la destinatie in cele mai optime conditii de confort si siguranta.

Plecare miercuri, sambata, la ora 08:30 De la Parcare Lidl.Pentru celelalte zile plecarea va fi in jurul orei 3 dimineata.  Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic. 

Transport persoane Husi Germania

Transport persoane Husi Germania LA ADRESA!!!
Curse microbuz Husi Germania

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini conforta-bile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Avantaje transport persoane

Opririre intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Bagaje

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur . Ce este peste aceasta greutate  se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Husi Germania transport persoane

Obiectivul principal de activitate este Transport Persoane International .Din pasiunea pentru acest domeniu am ales mereu sa ne perfectionam si sa devenim un lider in domeniul transportului de persoane.
Am inteles ca o colaborare buna inseamna mai mult decat un simplu contract, inseamna siguranta ,profesionalism, seriozitate, incredere, calitatea serviciilor si corectitudinea pretului.

Germania Husi

Plecari din Husi catre Germania cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.comAtentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere

0756-833-674

0762-280-240

 

Va asteptam cu drag si
Va dorim Calatorie Placuta !