Husi Germania transport persoane

Transport persoane Husi Germania la adresa

0756833674   0762280240

Oferim cservicii de transport persoane, astfel alaturi de noi beneficiati de curse Husi – Germania cu autocarul direct la destinatie in cele mai optime conditii de confort si siguranta.  Va oferim in mod gratuit pe timpul cursei o masa calda, cafea sau bauturi racoritoare.

Transport persoane Husi Germania

Transport persoane Husi Germania LA ADRESA!!!

Plecare luni, joi, sambata, la ora 08:30

De la Parcare Lidl

Sosire marti, vineri,duminica,la ora 20:30 La adresa 120 e

 .Asiguram ceea ce promitem !

Serviciile noastre de transport persoane sunt disponibile pentru toate persoanele. Cu plecari zilnice, confort sporit si access WIFI, clientii nostri sunt intotdeauna pe primul plan.. Multe persoane aleg Alexeurotour ca partener de transport persoane atat pentru a calatori in scopul locului de munca sau alaturi de prietenie si familie in vacanta.

Va oferim un plus de experienta alaturi de echipa nostra si serviciile noastre:

Plecari zilnice

Totul in siguranta

Un plus de respect fata de calatori

Preturi corecte si calitative

Simplificam tot ce pare complicat

Curse microbuz Husi Germania

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini conforta-bile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Avantaje transport persoane

Opririre intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Bagaje

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur . Ce este peste aceasta greutate  se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

 

Bilet microbuz Germania Husi

Plecare joi, duminica, marti, la ora 11:30 De la adresa

Sosire vineri, luni, miercuri, la ora 00:00

La Parcare Lidl-120 Euro

Husi Germania transport persoane

Obiectivul principal de activitate este Transport Persoane International .Din pasiunea pentru acest domeniu am ales mereu sa ne perfectionam si sa devenim un lider in domeniul transportului de persoane.
Am inteles ca o colaborare buna inseamna mai mult decat un simplu contract, inseamna siguranta ,profesionalism, seriozitate, incredere, calitatea serviciilor si corectitudinea pretului.

 

Masa gratuita la un restaurant de pe traseu

Rezervare rapida prin telefon

Bagaj de 45 kg + bagaj de mana

Misiunea noastra e sa asiguram transportul de persoane  conform cerintelor dumneavoastra.Foarte importanta pentru noi este siguranta calatorilor, de aceea avem standarde de siguranta si confort  ridicate pentru a multumi si pe cei mai pretentiosi clienti.
Odata ce ati decis sa colaborati cu noi ,va veti convinge ca suntem cea mai buna alegere in acest domeniu.

 Germania Husi

Plecari din Husi catre Germania cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.comAtentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere

0756-833-674

0762-280-240

 

Va asteptam cu drag si
Va dorim Calatorie Placuta !