Iasi Augsburg Germania transport persoane

Transport persoane Iasi Augsburg si Augsburg Iasi

0756833674   0762280240

Transport persoane Iasi Augsburg – NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Iasi Augsburg – Transportul se face in fiecare zi tur-retur  la adresa!

Curse rapide Augsburg direct LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Iasi Augsburg
Transport persoane Iasi Augsburg

Preturi promotionale!!!

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririle intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Bilet  microbuz Iasi Augsburg

Bilet microbuz Iasi Germania

Plecare luni, joi, sambata, la ora 09:30

(vis a vis Billa Gara)

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 7:00!

La adresa 120 Euro / Du

Va asteptam cu drag si
Va dorim Calatorie Placuta !

Iasi Augsburg transport cu autocar

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.Augsburg este capitala regiunii administrative Schwaben (regiune), landul BavariaGermania.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 Iasi Augsburg

 dar si si catre alte destinatii: din Germania

 Curse regulate de transport persoane Iasi Augsburg cu plecari  atat din tara cat si din afara, cu bilete ieftine

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Iasi Augsburg, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240