Iasi Bielefeld transport persoane Germania

Transport persoane Iasi Bielefeld si retur la adresa

 

Transport persoane Iasi Bielefeld – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Iasi Bielefeld

Transport persoane Iasi Bielefeld

Curse autocar / microbuz Iasi Bielefeld – Transportul se face in fiecare zi.

Curse rapide Iasi  Bielefeld direct LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!! . Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Iasi Bielefeld cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi din Romania

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Iasi Bielefeld

OrasuOrasul Bielefeld apartine stat Nordrhein-Westfalen, judet Detmold si districtul Bielefeld.l Bielefeld apartine stat Nordrhein-Westfalen, judet Detmold si districtul Bielefeld.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240-  0756833674