Iasi Bielefeld transport persoane Germania

Transport persoane Iasi Bielefeld si retur

0756833674   0762280240

Transport persoane Iasi Bielefeld –NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Iasi Bielefeld
Transport persoane Iasi Bielefeld
Oferim

Puteti beneficia si de o masa calda pe traseu si cafea incluse in pretul biletului. Dorim sa oferim clientilor nostri o experienta incantatoare, sigura si confortabila

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere,.

Curse rapide Iasi  Bielefeld direct LA DESTINATIE!!!

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririre intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Bilet microbuz Iasi Germania

Plecare luni, joi, sambata, la ora 09:30

(vis a vis Billa Gara)

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 7:00!

La adresa 120 Euro / Du

Va asteptam cu drag si
Va dorim Calatorie Placuta !

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Iasi Bielefeld cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi din Romania

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Iasi Bielefeld

OrasuOrasul Bielefeld apartine stat Nordrhein-Westfalen, judet Detmold si districtul Bielefeld.l Bielefeld apartine stat Nordrhein-Westfalen, judet Detmold si districtul Bielefeld.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240-  0756833674