Iasi Duisburg transport persoane Germania

Transport persoane Iasi Duisburg si retur

0756833674   0762280240

Transport persoane Iasi Duisburg – NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Iasi Duisburg – in fiecare zi 

Program plecari – autocare, microbuze Iasi Germania-zilnic

Plecare luni, joi, la ora 09:30

De  (vis a vis Billa Gara)

Curse rapide Iasi Duisburg LA DESTINATIE!!!

Preturi promotionale!!!

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Iasi Duisburg cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi

Transport persoane Iasi Duisburg

Orasul Eschwege apartine stat Hessen, judet Kassel.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240 / 0756833674