Iasi Germania transport persoane

 

Transport persoane Iasi Germania la adresa zilnic

 0756833674-0762280240

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Orașul Iași oferă o imagine unică prin asezarea sa. Situat în NE țara, se întinde pe șapte coline domoale (Cetățuia, Galata, Copou, Bucium-Păun, Șorogari, Repedea și Breazu)

Realizam transport persoane cu microbuze moderne pe traseul Iasi – Germania cu plecare din Iasi (zona billa Gara )

Iasi Germania

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie, fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.Republica Federală Germania  acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

Oferim

Puteti beneficia si de o masa calda pe traseu si cafea incluse in pretul biletului. Dorim sa oferim clientilor nostri o experienta incantatoare, sigura si confortabila

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere,.

Transport Iasi Germania si transport Germania Iasi.

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Curse dus-intors,

cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririre intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor,

greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Bilet microbuz Iasi Germania

Plecare luni, joi, sambata, la ora 09:30

(vis a vis Billa Gara)

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 7:00!

La adresa 120 Euro / Du

Va asteptam cu drag si
Va dorim Calatorie Placuta !

Iasi – Germania transport la adresa?

Da, transportam persoane pe ruta Iasi – Germania cu microbuzul direct la adresa dumneavoastra de destinatie cu plecare din Iasi sau din alte localitati din Romania

Plecari spre Germania  cu microbuz din Iasi in fiecare zi .Plecari din Germania catre Iasi in fiecare zi

Iasi Germania transport persoane la adresa zilnic

Cursele saptamanale cu microbuze proprii spre Germania sunt efectuate de soferi profesionisti cu experienta si vechime in transportul international de persoane, iar microbuzele cu care transportam persoane, pe aceasta ruta Iasi Germania, sunt moderne si indeplinesc toate conditiile unei calatorii sigure, confortabile si fara grij

Curse zilnice Romania- Germania si Germania – Romania

Aasfeld–Adorf-Aachen-Augsburg– Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn-Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz-Dresden –Duisburg-Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim– Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Rezervari bilete autocar Iasi Germania

Firma de transport persoane va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul persoane Iasi–Germania la adresa tur-retur Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati

Transport persoane Germania cu microbuzul la adresa. .Rezervari la numerele .

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari