Iasi Germania transport persoane

Transport persoane Iasi Germania la adresa

 0756833674-0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Iasi Germania ,calatoriti rapid si la adresa.Autocarele si microbuzele  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Plecari

Plecare miercuri, sambata, la ora 09:30 (vis a vis Billa Gara).

Pentru celelalte zile

parcare Carrefour (fosta Billa, zona gării) șoseaua Arcu 2905:30

REZERVARILE SE FAC TELEFONIC

.  Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic. 

Transport persoane Iasi Germania

Iasi Germania

prin colaborarea pe care agenția o deține cu mai multe companii de transport internațional, care sunt licențiate pentru prestarea de servicii de transport, oferă posibilitatea de a aduce călătorilor un număr mare de variante de transport, de curse internaționale de persoane  pentru traseu Iasi Germania,

.Republica Federală Germania  acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere,.

IASI

Municipiul Iași  este reședința județului Iași și principalul centru urban din nord-estul României.Iasul  ESTE unul dintre cele mai mari orase din Romania situate in zona Moldovei .Zilnic din acest oras sute de persoane apeleza zinlic la serviciile noastre pentru a calatori ieftin si rapid spre Germania

Atractii turistice

In centrul orasului se afla Platoul de Aur, . Cea mai veche biserica este Biserica Sf. Nicolae, ce dateaza inca de pe vremea lui Stefan cel Mare (1491). Totusi, cele mai impresionante sunt Catedrala Mitropolitana Sf. Paraschiva si Biserica Trei Ierarhi,  Cu Palatul de Cultura de o parte si Piata Unirii de cealalta, Platoul de Aur este o destinatie turistica majora in vizitarea Romaniei. Multe alte atractii turistice se regasesc pe strazile invecinate.

Germania

este un stat in Europa Centrala. Face parte din organizatii internationale importante, precum: Consiliul Europei (1951), OCDE, Uniunea Vest-Europeana (1954), NATO (1955), Uniunea Europeana (1957), ONU (1973), OSCE, si din zona euro.  Germania se afla in topul cele mai vizitate tari din Europa de catre romani fie in scop turistic, fie pentru a munci pentru a-si asigura un trai mai bun.

GERMANIA

Curse dus-intors,

Transport persoane Iasi Germania  cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririre intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Curse zilnice Romania- Germania si Germania – Romania

Aasfeld–Adorf-Aachen-Augsburg– Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn-Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz-Dresden –Duisburg-Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Care sunt procedurile de plecări/sosiri?

1. Avem plecări și sosiri în toată România. Putem prelua călători de oriunde din țară (de la puncte fixe sau de la adresă, acolo unde nu avem agenții), iar transportul spre Germania, îl facem direct la adresă.
Tu îți faci rezervarea, iar noi te contactăm cu o seară înainte, telefonic sau prin sms, pentru a-ți reaminti ora de plecare.
În cazul curselor realizate din străinătate către România, preluarea se face direct de la adresă.  Iar odată ajuns în țară, poți opta pentru a fi lăsat la un punct fix sau la adresă (cu o mică diferență de tarif).
2. Ne luăm toate măsurile pentru ca tu să călătorești în condiții de confort maxim. Transportul se face cu microbuze și autocare confortabile marca Mercedes-Benz, dotate cu aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, WiFi și spațiu suficient pentru bagaje.
3. Bagajele nu mai sunt o grijă. Nu trebuie să îți mai faci griji că va fi nevoie să plătești în plus pentru bagaje. Ele intră în prețul biletului!
Pe ruta România – Germania, poți transporta Gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână.
Iar pe ruta Germania – România, transporți bagaje Gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

Transport persoane Germania cu microbuzul la adresa. .Rezervari la numerele .

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari