Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Transport persoane Iasi Mainz si retur

Transport persoane Iasi Mainz si Mainz Iasi rapid si la adresa

Transport persoane Iasi Mainz – Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Iasi Mainz – Transportul se face in fiecare zi tur-retur la adresa!

Curse rapide Iasi Mainz direct LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Iasi Mainz

Preturi promotionale!!! Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzle pt transport persoane Iasi Mainz  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu cu peste 100 de alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport persoane Iasi Mainz cu autocar si microbuz  din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Iasi Mainz cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur!

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Iasi Mainz

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane si colete pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240  0756833674

sau pe www.alexeurotour.ro