Pascani Germania transport persoane

Transport persoane Pascani Germania la adresa zilnic

0762280240    0756833674

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

AlexEuroTour asigura transport persoane Pascani Germania  la adresa cu autocarul si microbuzul.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Pascani Germania sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje

Actele de care aveti nevoie sunt:

Carte de identitate/pasaport valabil;

Minor insotit de un parinte ➜ o declaratie a celuilalt parinte (o imputernicire);

Minor insotit de o alta persoana ➜ procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;

    Mai multe detalii despre iesirea cetatenilor Romani minori din tara aflati de la ambasada tarii respective

.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport Pascani Germania si transport Germania Pascani

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririre intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Bilet microbuz Pascani Germania

Plecare luni, joi, sambata, la ora 11:30 De la Peco Petrom Deal

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 7:00!

Va asteptam cu drag si
Va dorim Calatorie Placuta !

Transportul persoanelor in Germania se face direct la adresa dorita!

Alex Euro Tour pune la dispozitia tuturor turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu curse zilnice pe ruta Pascani Germania!

Plecari din Pascani -Germania cu microbuz la adresa

Passau Frankfurt-Braunsweigh-Offenburg-Erfurt-Forth-Adorf-Osnabruck -Essen-Regensburg – Nurnberg–Wurzburg– Schweinfurt-Wiesbaden– Bad Kissingen – Bad Neudstadt –Fulda-AugsburgAlsfeldAmsbachAachen-Eschwege– Kassel-Warburg –Gottingen – Celle– Verden– Hamburg–Homburg-Hannover – Oldenburg – Pegnitz – Hof –-Solingen-Baden Baden– Plauen– Jena – Chemnitz –Coburg- Dresden– Leipzig– Halle– Magdenburg– Potsdam – Berlin– Munchen–Ulm-Stuttgart – Karlsruhe–Mannheim – Mainz-Memingen– Bonn – Koln– Dusseldorf– Dortmund– –Bamberg–Bielefeld–Bruchsal–Degendorf–Erfurt–Frakenthal–Heidelberg–Ingolstadt–Krefeld-–Landshut–Kaiserlautern–Memingen–Minden–Munster–Neumunster-Nurnberg–Reutlingen–Rossenheim–Rostok–Pforzeim–Trier–Tuttlingen–Heilbronn–Worms––-Kirccheim–Bremen–Wiesbaden–Darmstadt–Zwickau–Wuppertal

Republica Federală Germania este un stat în Europa Centrala

Pretul biletului de transport , variază funcție de adresa solicitată. In prețul călătoriei, am inclus 40 kg bagaj,.Pascani Germania Tur Retur

Transport persoane Romania Anglia Transport persoane Romania – Germania .Republica Federală Germania acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală

Zilnic – Sigur – Rapid – si la Destinatie!

Pentru a putea oferi cele mai avantajoase solutii de transport (pret, rapiditate, promtitudine) rugam calatorii sa efectueze rezervarile din timp (minimum 3 zile inainte de data plecarii).

Pascani Germania

Pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Pascani Germania, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari

RESTRICȚII ȘI OBLIGAȚII LA INTRAREA PE TERITORIUL NAȚIONAL:

 să prezinte un test negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat în ultimele 48 de ore anterior sosirii. Sunt acceptate atât testele biologic-moleculare, cât și cele antigen