Piatra Neamt Germania transport persoane la adresa

 

Transport persoane Piatra Neamt Germania  la adresa zilnic

 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Piatra Neamt Germania ,calatoriti rapid si la adresa.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Piatra Neamt Germania sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Piatra Neamt Germania si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Piatra Neamt Germania

 

Plecare luni, joi, sambata, la ora 12:00

De la Parcare Lidl – Metalo

Sosire marti, vineri, duminica,

La adresa 120 Euro

 

 

Transport persoane cu microbuz Piatra Neamt–Germania

Germania este constituita intr-o republica parlamentara.Germania este inpartita in 16 regiuni (Bundeslander) Baden-Württemberg, Bayern, Berlin, Brandenburg, Bremen, Hamburg, Hessen, Mecklenburg-Vorpommen, Niedersachsen,Nordhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Saarland, Sachsen, Sachsen-Anhalt, Schleswig-Holstein,Thüringen si are o populatie de 82,4 milioane de locuitori cca.230 loc pe Km partrat. Limba nationala este limba germana.
Granitele naturale ale germaniei sunt la nord marea Nordului si marea de est si in sud muntii alpi.

 

Piatra Neamt Germania

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririle intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

.

Piatra Neamt Germania transport persoane

Plecari  Germania-Piatra Neamt

.Plecare joi, duminica, marti, la ora 14:30

De la adresa

 

Transport persoane Germania cu microbuzul la adresa. .

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Curse zilnice Romania- Germania si Germania – Romania

Republica Federală Germania este un stat în Europa Centrala

 

Pretul biletului Piatra Neamt Germania , variază funcție de adresa solicitată. In prețul călătoriei, am inclus 40 kg bagaj,.Piatra Neamt Germania Tur Retur

Piatra Neamt Germania

Pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Piatra Neamt Germania,si Germania -Piatra Neamt ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240


Rezervari

Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic.