Piatra Neamt Ingolstadt transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Piatra Neamt Ingolstadt Germania si retur la adresa

 

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Curse autocar / microbuz Piatra Neamt Ingolstadt – in fiecare zi Curse rapide Piatra Neamt Ingolstadt direct tur-retur la adresa!

Transport persoane Piatra Neamt Ingolstadt

Conditii de calatorie

Curatenie, un element necesar confortului

Microbuze moderne cu sisteme de climatizare

Soferi decenti si odihniti

Prize pentru incarcarea telefonului

-In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Republica Federală Germania  acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală

Efectuam curse zilnice catre orice destinatie din Germania rapid si fara intarzieri din aproape orice oras din Romania

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Ingolstadt Piatra Neamt transport persoane de la adresa

1. Oferim transport persoane cu autocar si microbuz

2. Oferim transport persoane  cu plecare in fiecare zi

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Piatra Neamt Ingolstadt la adresa zilnic tur retur

Ingolstadt este un oraș din regiunea administrativă Bavaria Superioară,,.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Pentru mai multe detalii despre ransport persoane Piatra Neamt Ingolstadt va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari