Piatra Neamt Mannheim transport persoane la adresa

Transport persoane Piatra Neamt Mannheim Germania la adresa

0762280240 – 0756833674

Transport persoane Piatra Neamt Mannheim

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Transport persoane Piatra Neamt Mannheim

Curse autocar / microbuz Piatra Neamt Mannheim in fiecare zi 

Curse rapide Piatra Neamt Mannheim direct la adresa

Piatra Neamt Mannheim doar pe baza codului postal

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Conditii de calatorie

Curatenie, un element necesar confortului

Microbuze moderne cu sisteme de climatizare

Soferi decenti si odihniti

Prize pentru incarcarea telefonului

-In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Piatra Neamt Mannheim

Mannheim este un oraș în sud-vestul Germaniei (landul Baden-Württemberg), situat la vărsarea râului Neckar în fluviul Rin.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA

 

Rezervari

0762280240 – 0756833674