Piatra Neamt Rostok transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Piatra Neamt Rostok Germania la adresa si retur

AlexEurTour asigura transport persoane Piatra Neamt Rostok la preturi excelente, conditii de siguranta, calitate si desigur confort.In pretul biletului mai aveti inclus 40 kg bagaj si alte bonusuri. .Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.
Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie .

 

Transport persoane Piatra Neamt Rostok

Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Piatra Neamt Rostok Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ) :

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Piatra Neamt Rostok

Program autocare si microbuze Piatra Neamt Rostok

– plecari din Piatra Neamt Rostok : zilnic

Transport persoane Piatra Neamt Rostock cu preluare de la domiciliu

AlexEurTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate maxima. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Rostok Piatra Neamt cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Rostok persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Piatra Neamt.Orasul Rostock apartine stat Mecklenburg-Vorpommern si districtul Rostock.

Program autocare si microbuze Rostok Piatra Neamt

– plecari din Rostok Piatra Neamt :zilnic

Bilet autocar/microbuz Piatra Neamt Rostok si Rostok Piatra Neamt

Pretul biletului din Piatra Neamt la Rostok sau Rostok Piatra Neamt este de 120 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: se aplica reduceri pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar si pentru copii,intre 1-10 ani
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Piatra Neamt Rostok pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Piatra Neamt Rostok
: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane din Piatra Neamt la Rostok si Rostok Piatra Neamt este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Piatra Neamt Rostok si Rostok Piatra Neamt.
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.

 

Telefon Rezervari

0762280240     0756833674 si pe http://www.alexeurotour.ro

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240