Piatra Neamt Trier transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Piatra Neamt Trier Germania la adresa

0762280240    0756833674

AlexEurTour asigura transport persoane Piatra Neamt Trier la preturi acceptabile, conditii de siguranta, calitate si desigur confort.In pretul biletului mai aveti inclus 40 kg bagaj si alte bonusuri. .

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Transport persoane Piatra Neamt Trier
Piatra Neamt Trier transport persoane

Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratul de rezervări persoane , zilnic intre orele 08.30-21.00 

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ) :

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Piatra Neamt Trier.

Program autocare si microbuze Piatra Neamt – Trier

– plecari din Piatra Neamt: zilnic

Transport persoane Trier Piatra Neamt cu preluare de la domiciliu

AlexEurTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate maxima. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Trier Piatra Neamt cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Trier persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Piatra Neamt.Orasul Trier apartine stat Rheinland-Pfalz, judet Trier si districtul Trier.

Program autocare si microbuze Trier – Piatra Neamt

– plecari din Trier Piatra Neamt:zilnic

Bilet autocar/microbuz Piatra Neamt Trier si Trier Piatra Neamt

Pretul biletului  este de 120 euro de persoana
Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour-Tur, companii cu care colaboram.
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Piatra Neamt Trier
: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

Telefon Rezervari

0762280240    0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro